Skip to content

Loodgieter in Gassel, Grave, Nijmegen, Uden, Cuijk en Boxmeer

Heeft u een loodgieter nodig omdat u last heeft van een lekkage? Of wilt u leidingen aan laten leggen in uw nieuwe badkamer? Voor al uw loodgieterswerk kunt u Installatiebedrijf Das-Brans inschakelen. Wij zijn met name werkzaam in Gassel, Grave, Nijmegen, Uden, Cuijk en Boxmeer.

Leidingwerk

Een van de specialisaties van Installatiebedrijf Das-Brans is het aanleggen van leidingen. Wij verplaatsen of leggen nieuwe leidingen aan in bijvoorbeeld uw badkamer of keuken. U kunt uiteraard altijd rekenen op een perfecte installatie en afwerking!

Zinkwerk

Het aanleggen van zinken dakgoten.

Lekkage?

Een lekkage is vervelend, maar helaas krijgen we hier toch wel eens mee te maken. Uw woning kan bijvoorbeeld verouderd zijn of het is een tijd slecht weer geweest. Uw lekkage moet zo snel mogelijk worden opgespoord en op de juiste methode worden verholpen. Dit kunt u door ons laten doen, wij helpen u graag met een snelle oplossing zodat u geen last meer heeft van wateroverlast of vocht in uw huis.

De aanleg van leidingen, het verhelpen van lekkages en andere reparaties zijn bij ons in goede handen. Het werkgebied van onze loodgieters bestrijkt de regio Gassel, Grave, Nijmegen, Uden, Cuijk en Boxmeer.

loodgieterswerk-naast