Skip to content

Installateur voor centrale verwarming in Gassel, Grave, Nijmegen

Voor een betrouwbaar advies en vakkundige installatie van uw centrale verwarming schakelt u Installatiebedrijf Das-Brans in. Wij vervangen en onderhouden uw cv-ketel, leggen vloerverwarming aan en plaatsen (design)radiatoren. Als ervaren installateur zijn wij actief in de plaatsen Gassel, Grave, Nijmegen, Uden, Cuijk en Boxmeer.

Advies en installatie

Als u op zoek bent naar een nieuwe cv-ketel, boiler, vloerverwarming of radiatoren, geven wij u graag advies. Wat past wel of niet bij u en wat zijn de opties voor uw woning? We vertellen u alles over de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend gesprek. Vervolgens ontvangt u een overzichtelijke offerte. Na uw akkoord zorgen we voor een vakkundige aanleg van uw centrale verwarming. Installatiebedrijf Das-Brans heeft maar liefst 25 jaar ervaring, waardoor u kunt vertrouwen op goede en veilige installaties. 

Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken voor het aanleggen van centrale verwarming? U kunt altijd contact met ons opnemen. Wij maken graag een afspraak met u als u in Gassel of 20 km rondom woont, zoals Grave, Nijmegen, Uden, Cuijk en Boxmeer.

dasbrans-verwarming-naast