Skip to content

Boilers voor meer warmwatercomfort

Een boiler zorgt voor snel en royaal warmwatercomfort in de keuken en badkamer. U bent bij ons aan het juiste adres voor de levering en installatie van een keukenboiler, elektrische boiler, gasgestookte boiler of zonneboiler. Wij adviseren u graag welk type het meest geschikt is voor uw situatie.

Elektrische (keuken)boilers

Een elektrische boiler verwarmt zelfstandig water met behulp van elektriciteit. U kiest voor deze boiler wanneer u lokaal geregelde verwarming heeft en meer of sneller warm water in bijvoorbeeld de keuken wilt. Het voordeel is dat deze boiler overal geplaatst kan worden waar een aansluiting van elektriciteit en water aanwezig is.

Gasgestookte boilers

Een indirect gestookte boiler kan op iedere cv-ketel worden aangesloten en is geschikt voor een zeer grote warmtevraag. Dit type boiler brengt voorverwarmd water naar de gewenste temperatuur, waardoor er dus altijd warm water op voorraad is. Wanneer er kleine hoeveelheden warm water wordt afgetapt, hoeft de ketel niet aan te slaan waardoor er ook nog eens energie wordt bespaard.

Zonneboiler

Zoals de naam al doet vermoeden, maakt een zonneboiler gebruik van de straling van het zonlicht voor de verwarming van tapwater. Gemiddeld kunt u met een zonneboilersysteem 50% op uw jaarlijkse kosten voor warm water besparen. Deze oplossing is dus niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Advies en installatie

Wij vertellen u graag welk type boiler geschikt is voor uw situatie en voldoet aan uw wensen. Als u akkoord gaat met onze scherpe offerte, dan zorgen wij voor een vakkundige installatie.

Meer weten over boilers of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.